Wat antwoorden
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Barbara
04 Mei 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
* Claudia -> de collage is gelukt hoor. Ik heb hte in Picasa gedaan. Werkt super.
* Arianne -> Raoul is bijna 8 jaar (28-07-2000).
* Judith -> we blijven tot donderdag 15 mei in Florida en zijn dan vrijdagochtend 1 mei om 7 uur 's ochtends weer in Nederland.
* Konni -> hier helaas geen kleine flesjes in het vliegtuig. We vliegen met United Airlines en niet met KLM. Gelukkig hier geen onweer. We zijn al blij met een beetje schaduw zo nu en dan. En het is hiet een en al grote bakken, maar of het nu 4x4 zijn? Meer SUV. Prijzen zijn niet te vergelijken met Nederland. Zo goedkoop.
Groetjes allemaal en de volgende verslagen komen er aan hoor. Nu eerst inpakken en op weg naar Tampa voor 4 nachten.
04 Mei 2008 - 16:11
Irene:
Ha die Barbara en family, dat ziet er allemaal heel gaaf uit zo op de foto's. Een heerlijk zonnige en tropische vakantie. Ik krijg echt een beetje heimwee bij het zien van de foto's. Zag ik daar nou een stuk lekkere Key Lime Pie bij Walter??? Yummie!!!!!En volgens mij spotte ik ook al een scrapbook-winkel? Heb je de Cuttlebug al gescoord? O ja en QK heeft per 1 mei de DIESEL Cookiecutter in de aanbieding voor 80 dollar volgens mij, ik dacht ik meld het je toch even. Want dat scheelt wel heel erg met hier in Nederland. En ze hebben ook vier hele leuke special editions uitgegeven op 3 mei. Maar genoeg over scrappen nu.
Wat heeft Raoul het naar zijn zin zeg dat zie je echt op de foto's. Zwemmen, vissen,Tarpons voeren (helemaal uniek om zo iets te doen), snorkelen (echt een gave foto hoor) en wat is het dan leuk om te zien dat hij af en toe even bijtankt met een dutje (op de boot).
Hier wordt het deze week ook lekker weer. We zijn vanmiddag lekker naar het strand geweest. Het was heerlijk om eindelijk weer op het strand te zijn. Nou geniet nog lekker, nu naar Sanibel toch?????? See you later, Aligator. -
04 Mei 2008 - 18:00
Arianne:
Wij hebben ook een zoontje van 8 (15-2-2000) Dat maakt jullie verhalen voor ons o zo herkenbaar en leuk. -
04 Mei 2008 - 18:13
José:
ziet er goed uit allemaal! waar zijn de foto's van de winkels??
groetjes van joost ook aan Raoul -
04 Mei 2008 - 18:29
Barbara:
Hoi Bar en familie,
wat zie het er allemaal mooi uit! Echt super zo'n vakantie. geniet er nog van!
liefs Barbara Schallenberg