14 mei laatste dag (snik)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Barbara
17 Mei 2008 | Verenigde Staten, Orlando
Om 16:00 uur hebben we afgesproken met Claudia, Arno en Milan. Claudia en ik wilden nog naar Scrap Your Trip, maar we hebben niets meer gehoord van onze afspraak.
Dan maar even naar de Jo-Ann voor wat laatste scrapinkopen en daar kan ik weer goed slagen. Bij de Target nog geweest voor wat leuks voor Walter’s moeder. En dan weer heerlijk in the pool.
Om 4 uur is de visite er en we gaan golven bij de Congo River. Het is een erg mooie MidgetGolf baan met veel leuke verrassingen. Ze zitten op de 192 bij MileMarker 11. Claudia en ik maken veel en leuke foto’s, terwijl de mannen spelen. Daarna gaan ze nog de baby-alligators voeren, maar die hebben niet veel trek in de stukjes hotdog aan een stokje. Milan trekt er eentje zo het water in. Ondertussen zien we ook nog brutale eekhoorns die het vissenvoer opeten. Dit is zeker de moeite waard om allemaal eens te bekijken.
We gaan met z’n allen eten bij de Outback en nemen nu als vooraf hun beroemde Bloomin’Onion. Dat is echt een supervoorafje, maar niet te doen met z’n 2-en. Maar nu met z’n allen komt het wel op. Walter en ik gaan natuurlijk weer voor garnalen en vis en Arno en Claudia nemen een Sirloin steak. De jongens gaan voor een CheeseBurger zonder cheese met frietjes.
We zijn een keer vroeg thuis en kunnen dus nog in alle rust de koffers inpakken. Nou ja, rustig, de stress gaat toch een beetje in het gewicht zitten. Gelukkig heeft Walter de visweegschaal mee en kunnen we alle 5 de items (de kinderstoel van Raoul in namelijk item 6) wegen. Mijn scrapinkopen zijn wat aan de zware kant, dus die gaan dan maar in de handbagage. In een nieuwe sporttas die Walter heeft gekocht. Gelukkig maar, want in mijn rugzak had het echt niet gepast.
Als alles is ingepakt en gewogen duiken we lekker ons bed in en kijken op tv nog naar een aflevering van CSI. Morgen vroeg op, want het vliegtuig vertrekt om 11:50 uur.
17 Mei 2008 - 18:25
Jan En Miran:
oh bah..... Het is weer voorbij, gelukkig hebben jullie wel een gezellige laatste dag gehad!
Ben zo benieuwd naar je aankopen en je verhalen en je foto's in het echt!!! Spreken snel af!!