Reacties op jullie reacties
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Barbara
03 Mei 2008 | Verenigde Staten, Key Largo
Arianne: op Fort Lauderdale staan de auto's per klasse geparkeerd. Na alle formaliteiten aan de balie mag je dus inderdaad zelf een auto in jouw bestelde klasse gaan uitzoeken.
Ans: gelukkig lust Raoul ook graag vis, dus blijven we allemaal gezond eten.
Foto's volgen nog.
03 Mei 2008 - 21:37
Konni En Dirk:
Nou hier hebben wij ook de eerste rode plekken op de schouders, hoor. Eindelijk is er dan het lentezonnetje. Heb je nog flesjes met ..... gekregen in het vliegtuig? Bij onweer ff kijken van boven. ( Atlanta, weet je nog?)Kom je nog 4x4 tegen? Ze hebben daar zeker geen BPM en andere SUV belasting. Veel plezier en groetjes uit Rijnsburg -
04 Mei 2008 - 02:13
Claudia:
volgens mij heb je al ontdekt hoe de collages gemaakt worden ;-)
Ziet er leuk uit.
Groetjes, Claudia -
05 Mei 2008 - 11:03
Theresia:
Hoi Barbara, leuk zeg allemaal pffft nu wil ik nog liever naar de US maar goed, geniet ervan hé leuk al die berichtjes VIS mmmm hier is het ook lekker hoor, gister heerlijk nog eventjes wezen scheppen met de meisjes op het strand geniet ervan...... leuke foto's maken en dan lekker scrappen, koop niet teveel groetjes aan de mannen.
05 Mei 2008 - 21:03
Ans En Wim:
Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben, en je weet het pas op met de zon, blijf je goed insmeren.
En in wat voor een auto hebben jullie ?
Groeten . -
05 Mei 2008 - 21:05
Ans En Wim:
Barbara wat voor een schoenen heb je op de foto aan?