Maandag 28 april - Reisverslag uit Key Largo, Verenigde Staten van Barbara Pouw-Lindemann - WaarBenJij.nu Maandag 28 april - Reisverslag uit Key Largo, Verenigde Staten van Barbara Pouw-Lindemann - WaarBenJij.nu

Maandag 28 april

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Barbara

03 Mei 2008 | Verenigde Staten, Key Largo

Maandag 28 april
De airco slaat ‘s nachts een paar keer aan. Wel een herrie zeg, maar het went. Om 6 uur ’s ochtends een vuilniswagen went echter niet. Ik hoop maar dat die niet elke ochtend komt.
Na een heerlijke douche, zo een met allerlei massagestanden gaan we naar het ontbijt. Alles is er, maar het blijft raar dat de borden, bestek en bekers van schuimplastic zijn. Wel makkelijk natuurlijk voor de afwas, maar niet echt milieuvriendelijk. Al gauw horen we Nederlands en het blijkt een moeder met een zoon en een dochter te zijn. Zij zijn gisteren aangekomen, maar helaas zonder de 3 koffers. Die waren er gelukkig vanochtend wel. Ze vlogen via Londen en die gate 5 is dus nog steeds geen succes. Zij blijven hier tot donderdag om te duiken en daarna naar Miami voor de rest van de 2 weken. De kids zitten in de examenklas en kunnen dus niet zoals wij zomaar extra vrij krijgen.
Om 9 uur zijn we weer terug op de kamer voor de nodige sanitaire stop. De tv doet het inmiddels ook weer (was vanochtend schijnbaar een hotelaire storing). Het is ondertussen al weer stralend buiten, dus eerst naar het zwembad om onze zeehond Raoul uit te laten. Dat kind is niet uit het water te slaan.
Rond half 1 besluit Walter dat het liggen wel lang genoeg heeft geduurd en hij wil met Raoul gaan vissen. Prima toch, blijf ik lekker bij het zwembad. Om 4 uur en 3 vertrekkende glassbottom-boten beken en 4 Viva’s uit zijn ze weer terug. Helaas geen vis gevangen, dus zullen we voor het eten er weer met de auto op uit moeten. Eerst maar naar de Publix voor water en frisdrank (dat is wel het voordeel van ontbijt erbij -> je hoeft even geen etenswaren te kopen) en daarna gestopt bij de Tower of Pizza. Voor Raoul 1 slice, meer als genoeg. Walter en ik nemen een small ieder. Maar deze is toch nog 12”, dus zo groot als een scrapvel en errug gevuld. Maar oh zo lekker. We krijgen het natuurlijk niet op en helaas hebben we heer geen magnetron, dus nemen we geen doggybag. Moeten we toch nog een keer doen vind ik.
Thuis nemen we een bakje thee en dan gaan de mannen zowaar weer tennissen.
Ik ben ondertussen behoorlijk verkleurd tegen toch wel rood aan. Maar ja, wat wil je, lekker bij het zwembad, geen omkijken naar iemand, wat lekkers te lezen en zo af en toe een windje. Tja, daar helpt geen enkele zonnebrand tegen. Maar ook dit was oh zo lekker.

• 03 Mei 2008 - 07:36

Irene:

Wel heerlijk dat Raoul het zo naar zijn zin heeft in het zwambad en in de zee. Dat is toch helemaal super.

• 03 Mei 2008 - 07:56

Serai:

Ik zie het allemaal voor me :D. Wat een leuke foto's!!!!