Bedankt voor de reacties - Reisverslag uit Fort Lauderdale, Verenigde Staten van Barbara Pouw-Lindemann - WaarBenJij.nu Bedankt voor de reacties - Reisverslag uit Fort Lauderdale, Verenigde Staten van Barbara Pouw-Lindemann - WaarBenJij.nu

Bedankt voor de reacties

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Barbara

29 April 2008 | Verenigde Staten, Fort Lauderdale

Hallo luitjes allemaal,

Leuk om alle reacties van jullie te lezen. Als jullie nog speciale wensen hebben qua foto's en of bezoekervaringen, dan horen we het wel.
Claudia, wij zaten inderdaad niet in Oakland Park in van de Best Western, maar in de Oceanside van hun.Ook erg mooi hoor! En ook wij zijn nog steeds om 4 uur 's ochtends wakker, maar slapen wel weer in.
Marlies, je zou helemaal wild worden hier in de malls. Gelukkig hebben we het al eens gezien en kunnen we ons redelijk gedragen.H Hoewel Walter toch altijd weer glinteroogjes krijgt en klamme handen. En dat bij elke mall en outlet!
Irene, hoe raad je het, we hebben idd garnalen gegeten. Sowieso veel vis hier eten.
Linda, geniet maar lekker van je ontbijkoekje hoor, elke ochtend wafels en jus en ei en donuts en toast is ook echt niet alles hoor!
Leuk voor iedereen dat jullie op deze manier ook een beetje op vakantie zijn.
Verlag van vandaag gaat vanavond weer komen hoor. Groetjes allemaal.

• 29 April 2008 - 13:15

Irene:

How nice, nog een berichtje terug ook. Ben benieuwd naar het verslag van vanavond. Bye bye.

• 29 April 2008 - 13:53

Marlies:

je maakt me alleen maar meer nieuwsgierig naar al die malls, misschien toch maar eens gaan praten met ger ;-)

• 29 April 2008 - 15:26

Ans En Wim:

Je weet het eten van vis is erg gezond. eet Raoul ook wel alles mee?

• 01 Mei 2008 - 09:49

Arine:

Strand, malls, klinkt allemaal super. We leven heerlijk met jullie vakantie mee. Kom maar op met de verhalen :)

• 01 Mei 2008 - 10:59

Danielle:

heerlijk al dat shoppen, genieten van de zon etc.
    zijn jullie dan nu al lekker bruin?
    vind het erg leuk om de verslagen te lezen en de foto's te zien. mooie foto's trouwens. zeker die van de palmbomen.

ik ben benieuwd naar de andere verslagen en foto's. dus probeer elke avond even te kijken.
    geniet van de vakantie, maar dat doen jullie wel zo te lezen.
    groetjes danielle daphne wil en de rest.