8 mei Aankomst in de villa - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Barbara Pouw-Lindemann - WaarBenJij.nu 8 mei Aankomst in de villa - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Barbara Pouw-Lindemann - WaarBenJij.nu

8 mei Aankomst in de villa

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Barbara

13 Mei 2008 | Verenigde Staten, Orlando

Donderdag 8 mei

We doen het inpakken weer lekker op ons gemak. En naar het doorgeven van een forward address voor eventuele scrappost, checken we uit. We rijden rond een uur of 10 weg en volgens de beschrijving is het maar 1,5 uur.
Als we Kissimmee binnen rijden is het een beetje als thuiskomen. Alles is vertrouwd en de nieuwe dingen vallen op. Nog steeds staat bijvoorbeeld het kasteel voor Medieval Times te koop, de lantaarnpalen op de 192 zijn vreselijk aan het bladderen en verder ziet alles er weer prima uit. We zijn om half 12 bij de villa (echt op loopafstand van de Wal*mart), maar de dames zijn nog even bezig. Dan nog maar langs de Nike Clearance Outlet, maar daar kunnen we niet echt slagen. Nog wel 2 shirts met lange mouwen voor Raoul, maar verder niet veel. Wel veel Nederlanders die nog even de laatste slag slaan voor ze in 1 van de komende dagen naar huis vliegen. Lekker dat wij nog 1 week hebben.
Om 2 uur staan we in de villa en die is echt ver boven verwachting.
We hebben 4 slaapkamers, dus voor 8 personen, 2 badkamers en 2 wc’s (altijd handig), 4 tv, 2 dvd-spelers, een vaatwasser, een wasmachine, een droger, een poolbiljart, een tafelvoetbalspel, 2 zithoeken, 2 eettafels, een megakeuken met een middenblok zelfs en een dubbele koelkast natuurlijk en een eigen zwembad. Echt super allemaal en we gaan gauw alles uitpakken en Walter houdt zich bezig met de laptop. Er ligt ergens een modem in de kast en gelukkig weet hij hoe het werkt, dus internet doet het. Na alles te hebben uitgepakt en de 1e was aangezet gaan we lekker bij the pool liggen. Om een uur of 5 vinden we het welletjes en rijden naar de Premium Outlets. Dat is vanaf hier maar een half uurtje en het is er weer erg druk zoals gewoonlijk. We horen nog een hoop Nederlanders die op koopjesjacht zijn en zelf kunnen we ook goed slagen. We eten daar in de Foodcourt en zijn rond een uur of 9 weer thuis. Lekker een bakje thee en dan heerlijk in ons “eigen” bed.

• 13 Mei 2008 - 06:09

Irene:

De villa ziet er super uit. Heerlijk dat de tuin helemaal met gaas omgebouwd is dan hoef je niet bang te zijn voor muggensteken.En voor Raoul wel helemaal top zo'n zwembad voor de deur. Het is na dat rondtrkken ook wel weer lekker om zo een weekje een vast adres te hebben om thuis te komen. Genieten jullie nog maar lekker.
    Handig is dat zo'n foodcourt in the Mall kan je na het shoppen gelijk eten. Bye maar weer.

• 13 Mei 2008 - 19:39

Ans En Wim:

Loop wat achter me het lezen komt door het mooie weer hier veel gefietst.
    Maar het ziet er allemaal goed uit, neem je de nieuwe kleding gewassen mee naar huis?

• 14 Mei 2008 - 06:36

Jan En Miran:

Zooooo jeetje wat een villa joh!!! Dat zal heerlijk geweest zijn, en eigen zwembad! Lekker zeg!!!