6 mei Op visite - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Barbara Pouw-Lindemann - WaarBenJij.nu 6 mei Op visite - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Barbara Pouw-Lindemann - WaarBenJij.nu

6 mei Op visite

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Barbara

13 Mei 2008 | Verenigde Staten, Orlando

Dinsdag 6 mei
Volgens de kaart is het maar en half uurtje naar Clearwater Beach en daar hebben we goede herinneringen aan. Bovendien hoeven we alleen maar rechts af de brug over (the Courtney Cambell Causeway). En Walter heeft om 2 uur afgesproken met een collega van hem Willem, die in een huis in Lutz net boven Tampa zit.
We gaan dus lekker naar het strand en het is daar super. Wel veel bijgebouwd in 3 jaar, maar het strand is nog steeds super en Raoul vermaakt zich prima in de golven. We hebben geparkeerd bij de pier en hebben snel weer die leuke winkel Wings gezien. Daar gaan we om kwart voor 1 snel even kijken, want volgens de TomTom is het een uurtje naar Lutz.
Maar het is voor mij veel te kort, dus morgen weer terug. Walter heeft in die korte tijd 3 shirtjes gescoord en voor Raoul hebben we ook 2 hele leuke gevonden voor maar $10.
We gaan op weg naar Lutz en zijn om 2 uur bij een park dat inderdaad Cheval heet. Maar helaas zijn er meerdere ingangen en na wat heen en weer sms-en en bellen weet Willem ons te vinden en staan we om 3 uur binnen in de villa. Nou, dit is echt een megavilla zeg. Wat een entree en wat een mooie kamers. Heel mooi. In het huis wonen nu de schoonouders van Willem, en het is eigendom van een broer van zijn schoonvader. We drinken een lekker bakkie en kunnen het goed met elkaar vinden. Raoul ligt alweer in het zwembad en na een tijdje zien we 4 gordeldiertjes. Ze blijven er wel heel apart uitzien zeg. Rond 5 uur willen wij naar huis, maar moeten nog wel langs de Publix. De familie rijdt mee, want we besluiten met z’n allen te gaan eten bij de Appelbee. Daar is het eten weer fantastisch en wij mogen niet betalen. We nodigen daarom Willem en Marjolein uit om van de zomer bij ons te komen barbecuen.
We stellen de TomTom weer in op Sailport, maar het zit ons even niet mee. Het is nu toch al donker en dat werken aan de weg rond het vliegveld is niet erg handig. Na 1 rondje op het vliegveld en het missen van de laatste afslag en daardoor weer 15 minuten omrijden, komen we toch weer thuis aan. We nemen een bakje thee en kijken nog wat tv en dan weer lekker naar bed, omdat we dan morgenvroeg naar Clearwater Beach weer kunnen.

• 13 Mei 2008 - 05:58

Irene:

Gaaf om zo een gordeldier te zien. Ik heb ze nog nooit in levende lijve ontmoet. Ik dacht trouwens dat ze meer bij Texas hoorden en wist niet dat ze ook in Florida voorkwamen. Ik zie inderdaad dat Raoul het weer heerlijk heeft op het strand. De foto flak voor de branding is geweldig.
    Mike is net weer naar school toe. Hij had een shirt aan wat van Raoul geweest is. Zo'n lichtgroene met een skater erop. Hij vindt hem helemaal gaaf en loopt er heel stoer mee rond te stappen. Leuk om te zien. Bye bye.

• 14 Mei 2008 - 06:32

Jan En Miran:

Zooooooooooooooooooooooo wat een mooi huis!!! Heerlijk als je daar zo heen kan voor vakantie!
    Het klinkt echt super allemaal!!!!
    Nog even flink genieten ervan!!!