In Fort Lauderdale dag 3
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Barbara
29 April 2008 | Verenigde Staten, Fort Lauderdale
We zitten weer vroeg aan het ontbijt, maar nu is het een stuk drukker. Weekend natuurlijk.
Sawgrass Mills staat op het programma (voor Walter) en we zijn er om 10:30 uur en staan weer buiten om 15:30 uur!!!! We zijn dan ook lichtelijk afgedraaid, maar vooral Walter is natuurlijk weer erg geslaagd: 7 t-shirts, 1 paar Skechers schoenen. Voor Raoul een zwemshirt, zodat hij toch nog kan zwemmen met zijn verbrande schouders en rug, een mooie Gapsweater (zelf uitgezocht) en sandalen van Timberland. Bij de GAP slaag ik toch voor maar liefst 5 shirtjes en ook een mooi shirt voor Joost. Deze Mall is echt megagroot met veel mooie winkels. Wel slim om vooraf te bedenken wat je wilt zien, want het is echt hugh!
Na deze pittige shop-till-you-drop, liggen we om 16:30 weer op het strand. Er is een volleybaltoernooi geweest en het is nog gezellig druk met muziek en veel jongelui.
Als het frisser wordt, omdat de zon achter de wolken schiet gaan we weer terug. We kleden ons aan om uit eten te gaan, dus vestjes mee. We wandelen langs de boulevard en belanden bij Bubba Gump. Dat is garnalen, garnalen en nog eens garnalen. En ook nog garnalen. Echt helemaal lekker. Met ook nog een leuke winkel ernaast. Alles gebaseerd op Forrest Gump. Heel gaaf gedaan. We wandelen lekker terug en duiken rond 22:00 uur ons bed in voor de laatste nacht in Best Western Oceanside Inn.
O ja, mochten jullie zien op de foto’s dat Raoul en raar oog heeft: hij kwam bij Bubba Gump nogal hard in aanraking met de hoepel van een jongetje. Verder alles goed hoor, maar daar gaan de mooie portretfoto’s.
29 April 2008 - 08:46
Irene:
Ben benieuwd wat je genomen hebt voor het eten. Garnalen misschien
Zo te lezen hebben jullie lekker kunnen shoppen. En nu op naar de Keys. Bye bye.